Kiviniemen
Laituriyhdistys

Kiviniemen Laituriyhdistys ry.

Vahvistus laituripaikan edelleenvuokrauksesta avovesikaudelle 2021

Kiviniemen Laituriyhdistys ry. vahvistaa alla ilmoitetun laituripaikan edelleenvuokrauksen. Vuokraus tapahtuu alla esitettyjen ehtojen ja velvoitteiden mukaisesti.

1. Sopijaosapuolet ovat laituripaikan haltija (jatkossa päävuokralainen) ja laituripaikan edelleenvuokraaja (jatkossa alivuokralainen).
  2. Sopimus on voimassa yhden avovesikauden kerrallaan. Sopimusta uusittaessa on laituripaikan edellisen kauden alivuokralaisella etuoikeus vuokraukseen.
  3. Alivuokralainen maksaa alla mainitun suuruisen kausivuokran laituripaikasta suoraan päävuokralaiselle. Päävuokralainen maksaa paikastaan Kiviniemen Laituriyhdistykselle oman vuokrasopimuksensa mukaisesti. Päävuokralainen voi periä yhdistyksen jäsenmaksun alivuokralaiselta.
  4. Laituripaikkaan liittyvä vartiointi- ja muut satamasäännöissä mainitut velvoitteet sanktioineen pysyvät päävuokralaisella.
  5. Sähkön käyttö on tarkoitettu ainoastaan akkujen lataamiseen ja veneen huoltoon liittyvien sähkölaitteiden käyttöön. Veneen lämmittäminen sähköllä on kielletty.

Edelleenvuokrauksen kohde ja sopijaosapuolet: